Traveling Tailors

Voor maatpakken en -overhemden bij u op locatie

Uniek bij Springbuck zijn de traveling tailors. Zij komen naar u toe voor het opnemen en ontwerpen van uw maatpakken en overhemden. Kortom, maatwerk op locatie. Deze service is met name geschikt voor drukke zakenmannen die hun tijd wel beter kunnen benutten.

Onze traveling tailors zijn actief door heel Nederland, maar tot op heden maken vooral mannen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht hier gebruik van. Met deze service richten wij ons op zowel de zakelijke als particuliere markt. Lees hieronder meer over de werkwijze of maak direct een afspraak.

De werkwijze

Met onze traveling tailors stelt u het perfecte maatpak samen. Uw wil is wet; u kiest de voering, de knopen – het aantal knopen en de garens voor de knoopsgaten -, het kraagvilt, het soort revers en de type zakken. U kunt daarbij ook uw naam of de stiksels op het pak laten borduren.

Uiteraard heeft u ook een uitgebreide keuze met betrekking tot de broek. Laat de tailor gerust uw wensen voor de taillering weten, de lengte van de broekspijpen en hoe strak u uw broek bij het bovenbeen en bij de voet wilt hebben. U kunt ook terecht voor een uitgebreid assortiment vesten voor onder het maatpak; erg geschikt als accessoire voor een bruidskostuum. Wij nemen alle tijd voor u, zodat u de juiste keuzes kunt maken en bieden u daarbij een ongeëvenaarde service.

De werkwijze is als volgt:

  • U maakt met Springbuck een afspraak;
  • Wij bezoeken u in heel Nederland, thuis of op kantoor;
  • Wij nemen uw maten op en bespreken uw eisen en wensen;
  • U maakt een keuze uit ons uitgebreide assortiment;
  • Na uiterlijk 5 weken vindt de eerste passessie bij u plaats;
  • Binnen 1 week volgt de definitieve levering en bent u in het bezit van een perfect zittend Springbuck-maatpak.

Wilt u een afspraak maken?

Vul hieronder het formulier in. Wij bellen u z.s.m. terug voor het maken van een afspraak met onze traveling tailor.