TROUWPAKKEN

Uw unieke trouwpak van Springbuck

Springbuck adviseert en ontwerpt in samenspraak met u het ideale trouwpak. Wij bieden een ruime keuze uit stoffen en materialen.Geeft u voor de mooiste dag van uw leven de voorkeur aan een 3-delig kostuum of wordt het toch een 2-delig pak? Staat het uitgekozen gilet bij een afwijkende kleur? Welk overhemd past het best bij de combinatie?

Op al deze lastige vragen van de bruidegom hebben onze professionele tailors een passend antwoord. Springbuck neemt al uw zorgen uit handen wanneer het aankomt op uw trouwpak op maat. We verzorgen uw complete outfit tot in de puntjes.

Het voordeel van een Springbuck trouwpak op maat, is dat het ook na uw onvergetelijke huwelijksdag nog prima te dragen is.

De traveling tailor van Springbuck komt bij u thuis om al uw wensen en vragen door te nemen. Dit gebeurt in een gemoedelijke sfeer, waarbij vaak niet alleen de bruidegom, maar ook de familie en vrienden aanwezig zijn.

Leuk detail is dat Springbuck ook uw naam en die van uw partner, met eventuele trouwdatum, gratis in uw trouwpak kan borduren. Zo heeft u een bijzondere herinnering aan deze onvergetelijke dag. Bel ons vandaag nog voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. 

Wilt u een afspraak maken?

Vul hieronder het formulier in. Wij bellen u z.s.m. terug voor het maken van een afspraak met onze traveling tailor.