Onze maatpakken

De modebewuste man kiest voor een pak of overhemd op maat

Stijlvolle mode voor de modebewuste man, dat is wat Springbuck u biedt. Of u nu op zoek bent naar een perfect passend maatpak, een exclusief
overhemd op maat of klassieke accessoires, Springbuck heeft het.

Maatpakken

U vindt bij ons maatpakken die er niet alleen perfect en stijlvol uitzien, al onze maatkleding zit ook nog eens als gegoten. Van ontwerp tot vervaardiging, uw wensen en eisen zijn altijd onze leidraad. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Springbuck gebruikt dan ook enkel kwaliteitsmaterialen, zorgt voor de perfecte pasvorm en geeft u garantie van authenticiteit van het pak dat u draagt. U zult nooit een zelfde exemplaar treffen. U heeft ruime keuze uit superieure stoffen van gerenommeerde Europese stoffenhuizen als bijvoorbeeld Dormeuil, Loro Piana, Cerutti, Scabal en Guebello.

Overhemd op maat

Springbuck adviseert u graag bij de aanschaf van een overhemd op maat. Eventueel als toevoeging op uw maatpak, maar ook voor een los overhemd kunt u bij ons terecht. De naadloze afwerking en subtiele details van het Springbuck maatshirt bepalen de kwaliteit en maken uw overhemd uniek. Wij importeren de exclusieve stoffen voor uw overhemd op maat van vooraanstaande stoffenhuizen als Liberty, Thomas Mason, Oltolina en Testa. Uiteraard heeft u de keuze uit verscheidende boorden en manchetten, maar ook kunt u kiezen voor een contrasterende stof aan de binnenzijde van de kraag en het manchet. Kortom, uw overhemd op maat wordt dankzij Springbuck een uniek en perfect passend exemplaar.

Omdat het noodzakelijk is dat u de stoffen en materialen persoonlijk zelf ziet en voelt, verkopen wij onze maatpakken en overhemden niet online. Ook meten wij liever zelf uw maten op, om er zeker van te zijn dat het pak of overhemd op maat u als gegoten zit.

Accessoires

De accessoirelijn van Springbuck bestaat uit nieuwe, elegante en innoverende producten, passend bij de herenconfectiekledinglijn van Springbuck. Bij een aantal overhemden kunt u bijvoorbeeld een passende boxershort bestellen. Maar dat is nog niet alles. 

Wilt u een afspraak maken?

Vul hieronder het formulier in. Wij bellen u z.s.m. terug voor het maken van een afspraak met onze traveling tailor.